وزرای امور خارجه ایران و قزاقستان در تهران دیدار کردند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) کنایه سنگین صدراعظم آلمان به ترامپ: تو هم یک مهاجری! دیده‌بان حقوق بشر: تداوم تحرکات مشکوک رژیم صهیونیستی در جنوب سوریه یورش نیرو‌های امنیتی رژیم صهیونیستی به دفتر شبکه الجزیره در فلسطین رژیم صهیونیستی ادعا کرد: کشف جسد یک اسیر تایلندی در غزه گزارشگر سازمان ملل: اسرائیل تلاش می‌کند کودکان را گرسنه نگه دارد نخعی‌راد: لایحه امنیت زنان باید در مجلس بررسی شده و ایراد‌های آن رفع شود با موافقت الجولانی، آمریکا در سوریه پایگاه نظامی می‌سازد تعلیق مجوز صادرات تجهیزات هسته‌ای به چین از سوی آمریکا دستورات هفتگی صحن علنی مجلس؛ از لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور تا وظایف و اختیارات سازمان ملی مهاجرت ایران در یادداشت توضیحی: غنی‌سازی اورانیوم ۶۰ درصدی طبق ان‌پی‌تی ممنوع نیست ادامه مواضع خصمانه ترامپ درباره غنی‌سازی اورانیوم در ایران جنایت در خان یونس | ۱۲ شهید و بیش از ۴۰ زخمی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس: آمریکایی‌ها چانه‌زنی و اصرار بی‌مورد روی اصل صنعت غنی‌سازی نباید داشته باشند نماینده مردم مشهد در مجلس: وزارت خارجه باید در دیپلماسی قاطع‌تر و شفاف‌تر عمل کند عمار حکیم بر ادامه گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا تأکید کرد درگیری پلیس ضد شورش آمریکا با معترضان به اقدامات مهاجرتی فرانسه از تل‌آویو خواست فوراً از لبنان عقب‌نشینی کند واکنش ایران به تصمیم تازه دولت آمریکا | این مصداق نژادپرستی است سخنگوی دولت: زمان پرکردن خلأ‌های قانونی برای حمایت از زنان فرا رسیده است ایهود اولمرت: جنگ غزه هیچ توجیهی ندارد درخواست نمایندگان آمریکا: برچیده شدن غنی‌سازی اورانیوم ایران عراقچی: پس از پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا، زمان و مکان دور بعدی مذاکرات تعیین می‌شود سخنگوی گردان‌های قسام: ارتش اسرائیل با عملیات‌های ویژه مواجه خواهد شد پزشکیان در گفت‌وگو با بن‌زاید: امیدواریم برکات عیدقربان زمینه‌ساز گسترش صلح و برچیده شدن جنگ از منطقه باشد دیدار نوه امام خمینی(ره) با خانواده شهید سیدحسن نصرالله در بیروت واکنش وزیر کشور به قتل الهه حسین‌نژاد | وضعیت حمل و نقل عمومی غیررسمی و اینترنتی بررسی می‌شود مجروح شدن بیش از ۱۰ صهیونیست در شمال غزه (۱۶ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سردار پاکپور: دشمنان در پاییز ۱۴۰۱ با پیچیده‌ترین نقشه‌ها وارد میدان شدند| طومار فتنه‌گران و حامیان آنان را در هم پیچیدیم

  • کد خبر: ۱۵۶۰۱۸
  • ۰۲ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۰
سردار پاکپور: دشمنان در پاییز ۱۴۰۱ با پیچیده‌ترین نقشه‌ها وارد میدان شدند| طومار فتنه‌گران و حامیان آنان را در هم پیچیدیم
فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران تأکید کرد: دشمنان در پاییز ۱۴۰۱ با پیچیده‌ترین نقشه‌ها و توطئه‌ها وارد میدان شدند، اما فرماندهان و رزمندگان جان بر کف نیروی زمینی سپاه با ازخودگذشتگی، طومار فتنه‌گران و حامیان آنان را در هم پیچیدند.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار سرتیپ پاسدار محمد پاکپور فرمانده نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت فرارسیدن سال ۱۴۰۲ پیامی صادر کرد. متن کامل این پیام به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم

«یا مقلب القلوب و الابصار یا مدبر اللیل و النهار یا محول الحول و الاحوال حول حالنا الی احسن الحال»

فرا رسیدن بهار روح‌انگیز طبیعت، آغاز سال نو و عید سعید نوروز که نماد نوآوری، طراوت، جوانی و نشاط و معطر به عطر دل‌انگیزه موالید خجسته ماه شعبان‌المعظم و معنویت ماه مبارک رمضان و بهار قرآن است را به محضر مبارک فرمانده معظم کل قوا مدظله‌العالی، خانواده‌های معظم شهدا، جانبازان و ایثارگران، ملت شریف و بزرگوار، فرماندهان و مدیران و آحاد کارکنان و رزمندگان عزیز و جان برکف ایران عزیز تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم.

سال ۱۴۰۱ برای نیروی زمینی سپاه سالی سرشار از تلاش، ایثار و خاطرات به‌یاد ماندنی در انجام مأموریت‌ها و اجرای وظایف خطیر محوله و عمل به تکالیف الهی در راستای پاسداری از کیان اسلام عزیز، حفاظت از استقلال کشور و دفاع از ارزش‌های انقلاب و اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در کنار سایر همرزمان عزیز نیرو‌های مسلح بود که با عنایت الهی و رشادت‌ها و جانفشانی‌های رزمندگان دلیر و فداکار این نیرو؛ با سربلندی، موفقیت و افتخار کسب رضایت، ولی امر مسلمین و فرمانده معظم کل قوا حضرت امام خامنه‌ای عزیز مدظله‌العالی به پایان رسید.

فرماندهان و رزمندگان جان برکف نیروی زمینی سپاه در سال ۱۴۰۱ نیز همچون سال‌های گذشته در راستای ایجاد و ارتقاء بازدارندگی پایدار، توسعه و تحکیم امنیت بومی و انجام سایر مأموریت‌های محوله در مناطق مرزی شمال‌غرب، غرب، جنوب‌شرق و شمال‌شرق کشور و به‌ویژه کنترل، مقابله و برخورد با دشمنان قسم خورده ملت شریف ایران عزیز نقشی محوری ایفا نمودند و به ویژه در حوادث و ناآرامی‌های پاییز سال ۱۴۰۱ که گروه‌های تروریستی تجزیه‌طلب حتی بیش از چهار دهه از عمر پر برکت نظام مقدس و انقلاب اسلامی انواع دشمنی‌ها و توطئه‌ها را علیه ملت بصیر و ولایت‌مدار ایران تجربه نموده بودند و با حمایت‌های همه‌جانبه دولت‌های غربی، رژیم صهیونیستی، منافقین، مرتجعین داخلی و منطقه‌ای؛ به امید جبران شکست‌ها و ناکامی‌های مکرر گذشته با هدف پیاده‌سازی یکی از پیچیده‌ترین و دقیق‌ترین نقشه‌های دشمنان ایران مقتدر وارد میدان شده بودند و در جهت رویدادسازی و تهیه خوراک برای رسانه‌های معاند و فضای مجازی به عنوان کانون اصلی اغتشاشات، در کف خیابان‌ها دست به انواع شرارت‌ها، از حجاب‌سوزی تا انسان‌سوزی می‌زدند، بار دیگر به میدان آمدند و با ایثار و از خودگذشتگی، طومار فتنه‌گران و حامیان آنان را در هم پیچیدند و اشرار را در رسیدن به اهداف شوم خود ناکام گذاشتند.

بی‌تردید تمامی پیشرفت‌ها و توفیقات به‌دست‌آمده مرهون نصرت الهی و پایمردی، ایمان، ایثار و تلاش یکایک فرماندهان، پاسداران، بسیجیان، سربازان و به خصوص شهدای بزرگوار و جانبازان عزیز و همچنین بردباری و همراهی خانواده‌های آنان و نیز برگ‌های زرین دیگری بر کارنامه مجاهدت‌ها و تلاش‌های نیروی زمینی پر افتخار سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است که انشاءلله تا تحقق کامل اهداف بلندمدت انقلاب شکوهمند اسلامی و اجرای کامل اوامر حضرت امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) در سال‌های پیش‌رو و به حول قوه الهی با قدرت و قوت ادامه خواهد یافت.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره ایثارگری‌ها و جانفشانی‌های تمامی شهیدان گرانقدر و آرزوی سلامتی برای خانواده معظم شهدا، جانبازان و ایثارگران عزیز و قدردانی از مجاهدت‌های مخلصانه آحاد فرماندهان و کارکنان محترم نیرو‌های مسلح و به ویژه همرزمان، همکاران و رزمندگان غیور نیروی زمینی سپاه، موفقیت روزافزون تمامی خدمتگذاران به انقلاب، نظام و ملت سرافراز ایران را در سال جدید تحت عنایات خاصه حضرت، ولی عصر عجل‌الله تعالی فرجه‌الشریف و فرماندهی و زعامت مقام معظم رهبری مدظله‌العالی از درگاه ایزد منّان آرزومندم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->